Jeugd

Informatie over trainingen, wedstrijden, contactgegevens en trainingstijden.

De jeugd is opgedeeld in twee groepen.

Beginnende jeugd

Gevorderde jeugd

Hoe ziet een training eruit?
Een gemiddelde training begint met een warming up. Als die klaar is ga je de forehand en de backhand inspelen. Hierna worden er allemaal oefeningen gegeven die per les verschillen zoals:

Vlinderen, topspin, schuiven en nog veel meer.

Je leert van alles binnen dit uur en we sluiten af met wedstrijdjes. zodat je kan toepassen wat je die les hebt geleerd.

 

Meespelen?
Wilt u zoon of dochter een keer meespelen is dit geen probleem kom gerust langs en de eerste 3 keer zijn op onze kosten. Zijn er meer vragen neem contact op met timblom@sdotafeltennis.nl

Competitie
Op de zaterdag is de competitie, hierin speel je met ze drieën. Een team mag bestaan uit maximaal 6 personen waardoor je niet verplicht elke zaterdag hoeft te spelen. Voor de uitwedstrijden moet er af en toe gereden worden door de ouders en houden we ons aan de tijden van de ontvangende partij.
Thuis spelen we altijd van 14.00 tot ongeveer 16.00
Je speelt in een middag 3 wedstrijden en af en toe een dubbel.

De contributie kun u vinden op deze link is dit te duur dan kunnen neem dan contact op met onze penningmeester en dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen.

Onze sponsors
Sdo Tafeltennis

Stationsweg 45
2182 BA te Hillegom
www.sdotafeltennis.nl

 

Maandagavond   : 20.00 tot 23.00 (vrijspelen)
Woensdagmidag : 14.00 tot 17.00 (ouderen)
Woensdagavond : 18.00 tot 20.00 (jeugd)
Woensdagavond : 20.00 tot 23.00 (recreanten)
Vrijdagavond      : 19.30 tot 00.00 (competitie en
vrijspelen)
Zaterdagmiddag : 13.30 tot 17.00 (competitie                                                                                  jeugd)