Bedrijventoernooi

Bent u op zoek naar een alternatief voor de vrijdagmiddagborrel? Of breekt u zich al tijden het hoofd over een origineel personeelsuitje?

 SDO Tafeltennis biedt uitkomst!

Bereid u voor op een actieve avond. Ieder team heeft twee spelers. En een poule bestaat uit drie teams. Alle deelnemers spelen dan ook minimaal vier enkels en twee dubbels. Om de uitdaging voor iedereen groot genoeg te houden, hanteren we twee niveau’s: gevorderden (mensen die bekend zijn met tafeltennis als sport) en beginners (mensen die tafeltennis alleen kennen van de camping of het zwembad).

De omvang van de teams maakt het ook voor kleine ondernemingen mogelijk om aan een bedrijventoernooi mee te doen. Maar u kunt natuurlijk ook meerdere teams opgeven. We proberen de avond voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken door vooral bedrijven uit uw eigen en gerelateerde branches uit te nodigen. Dat maakt het interessant om contact te leggen met de andere teams. Of aan de bar een praatje te maken terwijl de concullega’s op de baan zich in het zweet werken. Hebt u geen behoefte aan andere bedrijven? Informeer dan eens naar de mogelijkheid om als bedrijf een eigen toernooi te organiseren.

Gaat u de uitdaging aan? Dan kunt u uw personeel natuurlijk niet ongetraind de zaal in sturen. Wij bieden de teams daarom de mogelijkheid om twee keer mee te trainen op woensdagavond vanaf 20.00u in onze zaal.

Kosten: Per team € 25,- inclusief ontvangst met koffie
Wanneer: datum in overleg
Waar: Villa Veldzicht, Stationsweg 45, Hillegom

Bent u geïnteresseerd in een gezellige avond met uw personeel? En wilt u in onze accommodatie kennis maken met tafeltennis?

Sdo tafeltennis werkt samen met MJ tafeltennis. Deze heren zijn zeer bedreven in het begeleiden en geven van trainingen, clinics en wedstrijden.

No Banner to display

Sdo Tafeltennis

Stationsweg 45
2182 BA te Hillegom
www.sdotafeltennis.nl

 

Maandagavond   : 20.00 tot 23.00 (vrijspelen)
Woensdagmidag : 14.00 tot 17.00 (ouderen)
Woensdagavond : 18.00 tot 20.00 (jeugd)
Woensdagavond : 20.00 tot 23.00 (recreanten)
Vrijdagavond      : 19.30 tot 00.00 (competitie en
vrijspelen)
Zaterdagmiddag : 13.30 tot 17.00 (competitie                                                                                  jeugd)