2017-01-28 20.16.54 Klik hier voor alle foto’s.

Tafeltennis vrienden, het toernooi zit er weer op. De zaal was weer geweldig voorbereid door onze super vrijwilligster Corine, alle tafels stonden keurig op hun plek. De opkomst was prima. De meeste dubbels waren al geformeerd, een paar teams moest door organisator Ton worden samengesteld.

Het toernooi werd in 2 poules verdeeld en er werd best of 3 gespeeld. De akoestiek in de zaal is niets op aan te merken, alles was luid en duidelijk te horen. Er werd met zeer veel emotie gespeeld en dat maakte de avond zeer geslaagd.

Prijzen en snacks werden gesponsord door hoveniersbedrijf de Barn.

Winnaar in de eerste Poule was Tim vd Wiel met zijn lieftallige vriendin Lieke, die ongeslagen bleven. Tim en Lieke goed gedaan.

Winnaar in de tweede poule was een oude bekende. Maar het was niet eenvoudig, na een 3-setter waarin het alle kanten op kon tussen Wahid/Mansour en Tim/Milan was het uiteindelijk de ervaring van Milan tegen het talent Mansour waar het verschil in zat. De jeugd komt eraan, maar moest vanavond nog het onderspit delven en zo werd het duo Tim/Milan de winnaar van de tweede poule.

Alles bij elkaar een zeer gezellige avond en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt onze vrijwilligster Karla die achter de bar alles organiseerde en voor een prima bar-omzet zorgde.
Bedankt sponsor Vof de Barn.