Het jaarlijks terugkerende Ron Olijdamtoernooi ter ere van de veel te jong overleden Ron met daaraan gekoppeld de  oudejaar receptie vond plaats op 28 december jl. Ron die zoveel voor SDO heeft betekend. Kijk hier voor alle foto’s.

Sponsor van dit toernooi was Vof de Barn en een nieuwe onderneming van Vof de Barn; Tegelhandel Bollenstreek, gespecialiseerd in Keramische tegels voor binnen en buiten voor een scherpe prijs.

Het toernooi was dit jaar niet op de favoriete dag van onze woensdagmiddag spelers, misschien dat daarom de opkomst vanuit die hoek iets tegen viel, maar je moet blij zijn met de mensen die er wel zijn.

Het deelnemersveld werd in 2 groepen verdeeld,  de groep winnaars worden bijgeschreven op de Ron Olijdam Cup, de Cup die altijd in de zaal blijft. Elke groep was een mix van jeugd van 12 jaar tot en met senioren van 85 jaar. SDO, met jong  en oud door elkaar,  op zijn best,  jeugd waar je de technische ontwikkeling bij ziet, senioren die aan hun 2e tafeltennis jeugd begonnen zijn, prachtig.

Verslag groep B:
Waarin Frank de Munnik en Cees Ruygrok de laatste pot speelden om de nr 1 plek en Frank deze pot afgetekend won, gefeliciteerd Frank. Bijzonder om te vermelden is de deelname van Jacco, Tatiana en Blazej, zeer jeugdige spelers die zeer getalenteerd zijn en de toekomst van onze club zijn, fijn dat jullie meededen en volgend jaar nog beter.

Verslag groep A:
Ook in groep A was er een mooi mengsel van jong en oud.

Waarin de beste senioren tegen de beste junioren streden, de junioren moesten strijdend hun meerdere erkennen in de  senioren, maar niet alle senioren, de junioren wonnen diverse potten  en de verwachting is dat  de junioren niet meer te stuiten zijn in de nabije toekomst. Senior Maarten pakte met een 100% score de titel van 2018, gefeliciteerd Maarten. Bep was  ook in deze poule ingedeeld en petje af voor deze dame, maar zij kon de aanstormende jeugd niet tegenhouden.

Verslag groepC schuiftafeltennis:
Voor het eerst schuiftafeltennis, dit is voor de jeugd onder de 12 jaar en was een succes. Wat mij betreft een geslaagde middag, met dank aan alle vrijwilligers en Sponsor TegelhandelBollenstreek.

Tot de volgende keer
Ton Vz Sdo tt

2018 A Poule    
Benschop Maarten 1
McCarthy R. 2
Munnik Daen 2
Pieczarka Robert 4
Wijnands Roseley 4
Peters Eric 6
Holster-Knaap Bep 7
Sijsenaar Maurice 8
2018 B Poule    
Munnik Frank 1
Ruygrok C.A. 2
Peters Jacco 3
Schouten J. 4
Pieczarka Tatiana Kornelia 5
Pieczarka Blazej Robert 6
Schouten Jan Edgar 7
David    8
 
Schuiftafeltennis toernooi onder 12 jaar  deelnemers    
Senna   1
Sanne 1
Maud 1
Lucas 1
Theun 1
Nijs 1