2016-05-27 22.26.53
Er was een prima opkomst. Ook Favoriet Arie was van de partij. Er werd in 2 poules gespeeld; de A poule waaruit de absolute clubkampioen zou komen en de de B poule, die het met een kleinere beker moesten doen.
Het toernooi werd gesponsord door hoveniersbedrijf de Barn en, een nieuwe tak van dit bedrijf, Tegelhandel Bollenstreek voor al uw Keramische tegels.
In de B poule ging alles volgens de verwachting. Tot de laatste beslissende pot waarin de favoriet Richard onverwachts werd verslagen door trainingsbeest Dick, die vervolgens de verrassende kampioen werd.
De A poule kende een paar verrassende uitslagen maar uiteindelijk was de finale pot toch zoals voorspeld een spannende 3 setter tussen Arie en Ronald. Die eindigde in winst voor Arie, die zich terecht clubkampioen 2016 mag noemen. Het was een geslaagde avond.
Bedankt deelnemers en sponsor van de avond Vof de Barn/TegelhandelBollenstreek. Klik hier voor alle foto’s.

Uitslag Poule A
1. Arie van der Wal
2. Ronald Bouterse
3. Arjan Greft
4. Tim Blom
4. Ton Blom
4. Ruud Rijkelijlhuizen

Uitslag Poule B
1. Dick Oversteeg
2. Richard McCarthy
3. Corine Minnen
4. Eric Peters
5. Pieczarka Robert
6. Herman Perfors