clubkasVerdien geld voor SDO met een paar muisklikken! Ben jij lid van de Rabobank? Dan kun je vanaf 1 oktober stemmen op SDO, via de Clubkas Campagne. Geen lid van de Rabobank? Zorg dan dat al je vrienden, bekenden, collega’s en familieleden die wél lid zijn, stemmen op SDO.

Hoe werkt de Clubkas Campagne?
Van 1 t/m 15 oktober hebben alle leden van Rabobank Bollenstreek de kans om hun stem uit te brengen op de initiatieven van de deelnemende verenigingen. Hoe meer stemmen hoe hoger het geldbedrag (tot max € 5.000 per club) dus breng je stem uit voor SDO. SDO doet in deze campagne mee in de categorie ‘Wonen’, en wil met het gewonnen geld de centrale verwarming en de kleedkamers aanpakken.

In voorgaande jaren organiseerde de Rabobank de ‘Verenigingen Fietsdag’. Deze is dit jaar vervangen door de Rabobank Clubkas Campagne (RCC). Rabobank stelt met deze campagne in totaal € 75,000 beschikbaar in 6 verschillende categorieën. De leden van de Rabobank brengen in Oktober hun stem uit voor iedere categorie, het aantal stemmen bepaalt de hoogte van het bedrag.

Meer informatie? Mail naar arievanderwal@sdotafeltennis.nl