Zaterdag 5 september vierde SDO Tafeltennis haar 40 jarig bestaan, een reden voor een feestje. Organisator Bert van der Berg zette een mooi programma neer. Rond 15 uur opende onze Hillegomse Burgemeester de feestelijkheden met een woordje over de club en een bedankje aan de grote club vrijwilligers. Voormalig voorzitter Bart Swart daagde de burgemeester uit voor een tafeltennisduel, wat hij sportief aannam. Aansluitend volgden een spectaculaire tafeltennisdemonstratie van MJ Tafeltennis een een gezellig toernooi. Goed opgewarmd door het spelen kon iedereen aansluiten bij het uitgebreide barbecue buffet verzorgd door de familie Blom. Terwijl men genoot van een tweede, derde of vierde bordje eten, sloot de band Couch Potatoes zijn geluidsinstallatie aan voor een muzikaal intermezzo. Waar de een op dit moment de avond afsloot, besloot de ander nog een balletje te slaan of een dansje te wagen. Enthousiastelingen hadden tot 23.00u de gelegenheid om het clubfeestje te rekken. Het was een mooie middag en avond. Namens SDO Tafeltennis dank aan iedereen die zich met de organisatie van dit spektakel heeft bezig gehouden. 5 september 2015 is een dag die we niet snel zullen vergeten. Kijk hier voor alle foto’s. En lees hier het welkomstwoord van de voorzitter.