Op 18 april jl. vond het jaarlijkse Vriendentoernooi plaats. Het toernooi was weer goed verzorgd door vrijwilligers en hoofdsponsor hoveniersbedrijf de Barn. Ook waren er zeer aantrekkelijke prijzen. Dank in het bijzonder aan vrijwilligster Iris die de horeca verzorgde.

Je kon als koppel inschrijven. Mensen zonder partner werden gekoppeld. Er waren 10 teams en ieder team heeft tegen elkaar gespeeld, wat in theorie zou leiden tot een onbetwiste kampioen. Maar na 9 wedstrijden stond team Ronald/Arie gelijk met team Cecilia/Tim, waardoor er een laatste beslissende pot gespeeld moest worden.
Vertegenwoordigers van de teams gingen het uitvechten, Ronald tegen Cecilia. En onder de serieuze leiding van scheids Corine werd de vloer aangeveegd met Ronald, hij was niet bestand tegen de balvaste Cecilia. Hierdoor werd team Cecillia/Tim kampioen.
Poedelprijs ging naar Erica en Leon, Erica die vrienden had meegenomen die voor een internationaal tintje aan het toernooi zorgde. Ton had zichzelf aan Sonja gekoppeld en kon zijn Frans ophalen Na de prijsuitreiking gaf de hoofdsponsor een rondje en werden de wedstijden tot in de vroege ochtend geëvalueerd. We kijken terug op een gezellig toernooi met een prima opkomst; voor herhaling vatbaar. Kijk hier voor de foto’s

1 Tim en Cecilia
2 Arie en Ronald
3 Corine en Rene
4 Ton en Sonja
6 Erik en Dave
6 Aard en Jadranka
7 Remco en Leon
8 Erwin/Wahid en Jolanda
9 Luud en Ed
10 Erica en Leon