Het eind van het seizoen is in zicht; alle toernooien zijn gespeeld. Hekkensluiter was op vrijdag 22 mei; het inmiddels legendarische Plankentoernooi. Er was een mooie opkomst van enthousiaste spelers. Jeugdspeler en nationaal kampioen Quinten liep binnen en wilde ook graag meedoen. Veteraan en doorbijter Jan Schouten was ook paraat.
Alle deelnemers speelden in 1 poule gespeeld en best of 3. De ballen waren ovaal, dit zorgde voor hilarische momenten. Opvallend hoog niveau werd gehaald door Frans de Munnik. Vooral gezien het feit dat hij weinig speel,t deed hij het uitstekend. Jan Schouten was ook in zijn element maar moest meestal toch het onderspit delven. In de topn ging het tussen Corine, Arie, Dick en de jeugdige Quinten. Waar uiteindelijk ons jeugdige toptalent Quinten aan het langste eind trok. Quinten werd een terecht kampioen en verder kunnen wij terugkijken op een heel gezellige avond sport. Kijk hier voor de foto’s