Vrijdag 15 mei 2015 staat in de agenda van ieder Sdo-lid. Die avond gaat het gebeuren; het clubkampioenschap voor senioren. Er was een mooie opkomst van enthousiaste spelers. Zoals als altijd werd de groep in 2 niveaus verdeeld. In de groep gevorderden moesten nieuwkomers Erik en Corine na prima een aantal potten toch hun meerderen erkennen in de oud-kampioenen Zehki en Richard.
Naast kampioenen zijn Zehki en Richard ook nog teamgenoten. Maar in de finale stonden ze tegenover elkaar om te beslissen wie de kampioen 2015 zou worden. Na een 2-0 achterstand voor Richard kwam deze sterk terug en moest Zehki het onderspit delven. Richard prolongeerde hiermee zijn titel, meervoudig kampioen Zehki moest hef hoofd buigen. In de hoogste groep ging het tussen Tim en Steven. De finale pot was om te smullen, Tim speelde zeer aanvallend maar kon niet voorkomen dat Steven er met de overwinning vandoor ging. Een terechte kampioen. Kijk hier voor de foto’s.