SDO 3 is onder de bezielende leiding van Dick is al voor het einde van de competitie kampioen. Het team speelt in de 5e klasse en had ambitie te promoveren naar de 4e klasse. Al wilde dat vorig seizoen net niet lukken, dit seizoen was er geen twijfel mogelijk.
Zehki, Richard, Dick en reservespeler Wahid hebben zich niet in hoeven zetten, werden overtuigend kampioen.
Hieruit blijkt maar weer dat trainen loont. Richard, Wahid en Dick zijn namelijk vaste gezichten op onze trainingsavonden. Ook luisteren ze goed naar de adviezen van de trainers. Je ziet dat dit zijn vruchten afwerpt. Opvallend is de groei van Ricard te noemen, hij speelt ieder seizoen beter en het eind van zijn ontwikkeling is nog niet in zicht. De drive van Dick om te promoveren is een voorbeeld voor alle sporters. Zulk enthousiasme ziet iedere sportclub graag!