Op 24 februari vond het jaarlijkse KinderTafeltennisfeest plaats. Dit feest werd verspreid over de hele dag gevierd. In de ochtenduren was de zaal geopend voor leerlingen van de groepen 4 en 5. In de middag waren de groepen 6, 7 en 8 aan de beurt. De hoogste groepen speelden een toernooi waarop een prijsuitreiking volgde.

Een goede opkomst zorgde voor een zeer geslaagde dag. Kijk hier voor voor foto’s van de ochtend. Foto’s van de middag vindt u hier. We bedanken alle deelnemers voor hun aanwezigheid. En we hopen jullie allemaal te zien op de vrijblijvende trainingsavonden die vanavond starten.

Onze speciale dank gaat uit naar de buurtsportcoaches en de trainers van MJ Tafeltennis voor de goede organisatie van deze dag. Ook bedanken we alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen,