Het jaarlijkse Plankentoernooi kende dit maal een prima opkomt. En onder de bezielende leiding van Corine werd het een zeer geslaagde middag met prijzen voor alle deelnemers. De prijzen werden gesponsord door De Barn, hovenier voor uw tuin
Er werd met speciale batjes gespeeld en ook de ballen waren behoorlijk ‘fout’, waardoor zeer leuke momenten ontstonden in de rally’s. Alle wedstrijden werden bepaald door de ‘best of 2’.

Mooie wedstrijden waren de strijd om de 5e en 6e plek tussen Siget en Jacco en die om de 3e en 4e plek tussen Suzanne en Daen. Prachtige rally’s, in zulke potjes is tafeltennis gewoon oorlog. De middag werd gekenmerkt door sportieve wedstijden met verdiende winnaars.

De finale ging tussen Roos en Sem die met best of 3 werd gespeeld. Ton was scheidsrechter en coach van Roos. Corine coachte Sem. hij kwam met 1-0 voor, maar Roos was niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. Ze kwam netjes terug en in een zinderende 3e game pakte Roos de overwinning. Beiden goed en sportief gespeeld!

1. Roos
2. Sem
3. Suzanne
4. Daen
5. Siget
6. Jacco

Klik hier voor alle foto’s

Aansluitend vond het Plankentoernooi voor de senioren plaats. De prijzen gingen niet veder dan bitter garnituur voor de winnaar
Ook hier was sprake van een prima opkomst en heel gezellige avond met hilarische momenten. Het zusje van Tim, Nikita, deed als gastspeelster mee en heeft zeker balgevoel. Corine heeft de organisatie op zich genomen en had het poule formulier zo ingevuld dat het venijn in de staart zat, de laatste 3 potten spande er dan ook om en leverde bloedstollende games op. Peter zijn trainingsarbeid is merkbaar, hij is nog nooit zo hoog geëindigd en heeft ambities. De uiteindelijke winnaar is Wahid geworden. Wahid speelt volgens zeggen altijd met een plank en was dus in het voordeel. Wahid knap gespeeld en gefeliciteerd.
Wahid mocht zijn prijs ophalen aan de bar en had opeens wel erg veel fans, zoveel fans dat de prijs nogmaals uitgereikt moest worden

Uitslag senioren
1. Wahid
2. Ton
3. Steven
4. Peter
5. Dick
6. Tim vd Wiel
7. Corine
8. Nikita