De najaarscompetitie is inmiddels in volle gang en langzaam worden de eerste resultaten zichtbaar. Het ziet er naar uit dat het SDO 1 zich voor het eerst handhaaft in de tweede klasse. Het komt aan op de laatste wedstrijden, dus die worden zeer spannend. Het tweede team houdt zich uitstekend staande in de derde klasse. Ze mogen zelfs een 9-1 overwinning op hun naam schrijven, en dat is voor een net gepromoveerd team opmerkelijk te noemen. Zeker wanneer je bedenkt dat invaller Dick uit SDO 5 voor de gelegenheid was opgesteld. SDO 3 is in de race voor het kampioenschap. Tijdens de 1e wedstrijd kregen ze klop met 9-1. Maar tijdens de return namen ze knap revanche met een 7-3 overwinning. Bijzonder knap is de invalbeurt van Tim uit de 6e klasse, die een partij wist te winnen. SDO 4 en 5 laten op hun eigen niveau ook mooie resultaten zien. Waarbij de vooruitgang vooral zit in de extra trainingen en wennen aan de competitie.