Hoofdsponsor: Hoveniersbedrijf de Barn
Prijzen en consumptie verzorgd door de Barn.
Extra prijzen: bollenpakketten verzorgd door de Ree uit Lisse

Anders dan voorgaande jaren werd de poule indeling nu bepaald door ‘de gouden tafel’. Ondanks heftige strijd kwam hieruit geen verrassing. Poule A Voor de absolute SDO kampioen en Poule B voor kampioen van de rest, er werd best of 5 gespeeld.

In de A poule was titel verdediger Rob aanwezig, niet in vorm volgens eigen zeggen, maar wel zo sportief om zijn titel te verdedigen. Uiteindelijk ging het na een aantal bijzonder spannende wedstijden toch tussen Rob en Arie. Steven moest van Arie winnen zodat Rob kampioen zou worden. Na een zinderende pot was het toch Arie die de titel in de wacht sleepte, wel verdiend want hij had in een andere spannende partij regerend kampioen Rob met 3-2 verslagen.

In de B poule de kampioen van vorig jaar helaas niet aanwezig. Er was dus geen titelverdediger. In deze poule zaten alle niveaus van SDO, nieuwkomers, woensdagmiddag recreanten en jongere senioren.
Het was al snel duidelijk tussen wie het zou gaan. In een onderling duel tussen jeugdspeler Tim en nieuwkomer Richard werd beslist dat dit jaar Richard zich de kampioen van de rest mag noemen. Tim is vastbesloten dat niet langer dan 1 jaar te laten duren. Bijzonder is de deelname van Jan Schouten geweest, hij staat zeer positief in de club en is een trouwe speler. Wordt steeds beter, Jan top dat je erbij was.

De 4e editie van het SDO clubkampioenschap was zeer geslaagd met een terechte winnaar en een prima opkomst. Na de prijsuitreiking werd er nog lang nagepraat. Klik hier voor de foto’s.