Afgelopen zaterdag organiseerden we voor de derde keer het Vrienden en familietoernooi. Ook dit jaar was er een geweldige opkomst. En dag zorgde voor een gezellige sfeer. Om de strijd aan te wakkeren stelde VOF De Barn leuke prijzen beschikbaar. Er werd dus ook fanatiek gespeeld. Maar bovenal was het een gezellige avond waarin we veel nieuwe gezichten zagen. Alle deelnemers speelden een leuke poule aan wedstrijden waaruit een winnaarspoule ontstond. Ook dit jaar behaalden Tim (Blom) en Milan met gemak een finaleplaats. Za namen het net als vorig jaar op tegen Steven. Die speelde dit jaar met aanstormend talent Otis. Bekijk hier de foto’s.
Omdat de avond zo’n succes was, overwegen we om van het toernooi een halfjaarlijks evenement te maken. Alle deelnemers bedankt voor hun inzet en gezelligheid!