Hoi Jeugdleden en Ouders,

Afgelopen woensdag organiseerden we het jaarlijkse Ouder-kindtoernooi. Tijdens dit toernooi maken we gewoonlijk van de gelegenheid gebruik om ouders te informeren over de komende competitie en delen we de teams in voor het nieuwe seizoen. Doordat we het toernooi op het laatste moment moesten verzetten, was de opkomst niet zo groot als gehoopt.

Aanstaande woensdag 26 juni organiseren we het Clubkampioenschap. Vanaf 19.30u nodigen we alle ouders opnieuw uit om hen over de competitie te informeren, zodat iedereen weet wat hun zoon of dochter te wachten staat. Ook inventariseren we welke leden hier na de zomer aan mee willen doen. Afhankelijk van hoeveel kinderen wedstrijden willen gaan spelen en voldoende beschikbaar zijn, kunnen we twee of drie teams inschrijven. Natuurlijk willen we graag drie teams vullen, maar daarvoor moeten we wel weten wie er meedoen. We hopen jullie daarom allemaal te zien as woensdag.

Met sportieve groet,

Tim en Arie
SDO Tafeltennis