De laatste maand voor de zomerstop stond in het teken van de jeugdtoernooien. Achtereenvolgens organiseerden we het Mixdubbel toernooi, het Ouder-kindtoernooi en de Clubkampioenschap. Klik hier voor de foto’s.

Bij het Mixdubbeltoernooi mochten alle leden een introducee meenemen. Dit toernooi werd uitstekend bezocht en sloot goed aan op de inloopmiddag van de korfbal. De kampioenen van vorig jaar, Dennis en Joop, moesten hun meerderen erkennen in Rick en Nick. Aangezien Nick ons voormalig jeugdkampioen is, mag dat geen schande heten. Het was een geslaagde avond met enthousiaste spelers en prima georganiseerd door vrijwilliger Steven, onze sterspeler uit het 1e. De prijzen voor de 1e plek zijn beschikbaar gesteld door Hoveniersbedrijf De Barn.

1. Rick Visser met Nick
2. Dennis Versteeg met Joop
3. Quinten Broekhof met Lorenzo
4. Milan Laan met Merel
5. Rosely Wijnands met Annika
6. Aron Rade met Tim
7. Jikke Horgervorst met Christel

Het Ouder-kindtoernooi moest op het laatste moment verzet worden omdat in de organisatie geen rekening was gehouden met de Avondvierdaagse. Waarschijnlijk is dit mede de oorzaak geweest dat er veel aangemelde teams niet op kwamen dagen. Jammer. Maar met de aanwezigen hebben we er toch een gezellige avond van kunnen maken. De ouders werden meegesleept met het enthousiasme van hun kinderen. Maar zoals altijd kan er maar een de beste zijn. Wederom was het toernooi uitstekend georganiseerd door Tim, Steven en Arie.

1. Hessel Sieburgh met Wouter
2. Quinten Broekhof met William
2. Dennis Versteeg met Paul
4. Thomas Nelissen met Marc
4. Rosely Wijnands met Margriet

Tijdens de Clubkampioenschappen voor de jeugd maakt favoriet Michel de verwachtingen waar. Gefeliciteerd.
De wedstrijden werden gespeeld in twee poules van 6 spelers. verdeeld in gevorderden en beginners. Zeker in de poule voor gevorderden lagen de kwaliteiten erg dicht bij elkaar. Opmerkelijk is dat Quinten met links speelde omdat rechts in het gips zit. Toch behaalde hij daarmee een eervolle vierde plaats. In de beginnerspoule zijn de verschillen groter, maar ook daar zagen we mooie en vooral sportieve partijen met een terechte winnaar. Winnaar Aron speelt pas kort tafeltennis, heel knap gedaan. Herman en Steven hebben het toernooi goed georganiseerd. Arie en Tim verrasten alle deelnemers met een beker.

Gevorderden
1. Michel van der Zwet
2. Tim de Jong
3. Rick Visser
4. Quinten Broekhof
5. Hessel Sieburgh
6. Dennis Versteeg

Beginners
1. Aron Rade
2. Rosely Wijnands
3. Jikke Horgervorst
4. Thomas Nelissen
5. Suzanne
6. Tim Zaagman