Afgelopen vrijdag vond het laatste toernooi in ‘De Barn Toernooienmaand’ mei plaats. Deze avond stond in het teken van het Clubkampioenschap 2013. Ook dit keer was de opkomst uitstekend. Kampioen van 2011, Rob de Reus, sleepte ook dit keer de titel in de wacht. Hij versloeg daarmee alle spelers van het eerste team, en mag zich dus met recht kampioen noemen. Nieuwkomer Steven Chen behaalde de tweede plek, ook een prima prestatie.

In de poule voor gevorderden moest meervoudig kampioen Zehki Demirbey zijn titel afstaan aan team genoot Fred van der Berg. De licht geblesseerde Zehki afgelopen seizoen vrijwel onvergeslagen Fred speelden een spannende pot met lange rally’s. Ook de beginnerspoule bestond uit zeer enthousiaste deelnemers. Verrassende winnaar was Tim van der Wiel. Tim wist de rally’s rustig op te bouwen en af te maken met een smash, zoals het hoort. De overwinning is door hem dan ook dubbel en dwars verdiend!

SDO Clubkampioen 2013
1 Rob de Reus
2 Steven Chen
3 Arie van der Wal
3 Tim Blom
5 Yong Kham
6 Ton Blom

SDO clubkampioen gevorden
10 Fred van den Berg
11 Zeki Demirbey
12 Ikuko Tsushima-Kawahara
13 Otis Weijers
14 Herman Perfors


20 Tim van der Wiel
21 Sonja Verhoef
22 Ton Lommerse
24 Louis van Dansik
25 Jan Schouten