Afgelopen vrijdag organiseerde SDO Tafeltennis voor het derde jaar op rij het Mix Dubbel Toernooi, gesponsord door Hoveniersbedrijf De Barn. Bij dit toernooi mogen alle leden kennissen en vrienden meebrengen om hen kennis te laten maken met de sport. Het succes van afgelopen vrijdag lag vooral in de spectaculair hoge opkomst, nooit eerder speelden zoveel niet-leden tegelijk een potje tafeltennis. Doel om de sport en club met dit toernooi meer bekendheid te geven, is dus ruimschoots gehaald.
Alle deelnemers werden voor de voorrondes in twee poules ingedeeld. Uit deze poules kwamen twee winnaars naar voren. Waar Tim en Milan de eerdere edities van dit jaar glansrijk wonnen, moesten zij dit keer toch hun meerderen erkennen in Steven en Steve. Herman en korfballer Sebastiaan werden winnaar in de tweede poule. Alle wedstrijden werden na afloop nog uitvoerig nabesproken.