Op woensdag 2 januari vond het jaarlijkse Ron Olijdamtoernooi plaats. Het toernooi werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door Markus BV. De opkomst was uitstekend; veel recreanten en jeugdspelers namen deel aan het toernooi waarbij gestreden wordt om de grootste wisselbeker.
Klik hier om de foto’s te bekijken.

De spanning was met name bij de jeugdige deelnemers duidelijk voelbaar (en hoorbaar). Na een aantal spannende wedstrijden werd langzaam duidelijk wie er in de finale zouden staan. Het niveau van de wedstrijden was duidelijk hoger dan vorig jaar, voor de toeschouwers was het smullen om te zien. Uiteindelijk moesten de recreanten het ruimschoots afleggen tegen de jeugd. In de finale stonden dan ook onze twee jeugdleden Nick en Michel.

Zij hebben een prachtige partij laten zien. In vijf sets versloeg Nick zijn tegenstander met drie tegen twee. Voor de prijsuitreiking was Roel Seinen, de winnaar van vorig jaar, aanwezig. Hij complimenteerde de spelers met hun spel en sprak de wens uit dat zij nog lang bij SDO mogen blijven.

Al met al was het een gezellige middag waarbij we ook nog stil stonden bij de inzet en het verlies van Ron Olijdam. Speciale dank gaat uit naar de vrijwilligers achter de bar en in de zaal die het toernooi zeer netjes verzorgden en naar sponsor Markus BV voor de consumpties.