Verdrietig nieuws voor SDO Tafeltennis; jeugdspelers van het eerste uur Nick en Demian besluiten na de najaarscompetitie te stoppen met tafeltennis. Ze willen zich meer richten op hun andere sportieve bezigheden. Dit betekent dat het eerste jeugdteam van SDO zich terugtrekt uit de competitie. Dit vinden we natuurlijk heel erg jammer. Juist omdat dit team zich zo goed ontwikkelde.
Voor de voorjaarscompetitie 2013 betekent dit de nodige verschuivingen in de teamindelingen zodat Michel en Thomas gewoon wedstrijden kunnen blijven spelen. Hierover binnenkort meer.

SDO 1 met stip bovenaan
Ook goed nieuws deze week. Het eerste seniorenteam won afgelopen vrijdag met glans van de tweede op de ranglijst. Dit betekent dat promotie naar de tweede klasse volgend seizoen zo goed als zeker is. Een nieuwe uitdaging voor de heren.