Sinds de twee jeugdteams op zaterdag hun wedstrijden spelen, is er steeds meer te beleven bij SDO. Thuiswedstrijden spelen ze om vanaf 14.00 uur en iedereen is welkom. Aanmoedigen kan in de zaal, gezelligheid en speelgoed zijn te vinden in de kantine. En bij mooi weer kunnen de jongsten zich uitleven op het veld. Kortom; een ideaal middagje uit voor het hele gezin!

Afgelopen zaterdag stonden de twee jeugdteams hun mannetje. Het eerste won vrij gemakkelijk met 6 – 4. Het tweede kwam uit tegen de koploper in de poule. Dat was geen gelijke strijd. Wel mooi om te zien dat de teamleden sinds de start van het seizoen al flink zijn gegroeid. Goed bezig, jongens en meiden!

Na een korte break van twee weken, staan ook de seniorenteams weer rond de tafel deze week. Houd de agenda in de gaten en kom gezellig een keer langs op een competitieavond.