Nadat wij aan het eind van de voorjaarscompetitie bij SDO op bezoek waren, kwamen zij ditmaal bij ons. Om 20.00u waren de spelers van SDO present, maar waren er nog weinig Spaarne leden te bekennen. Zoals gebruikelijk kwamen deze iets later toch binnendruppelen.

Het waren een beetje tropische temperaturen in de zaal. Menig zweetdruppeltje viel al tijdens het inspelen. Er werd in 3 poules van 7 gespeeld, zodat iedere poule op 2 tafels kon spelen. Op deze manier konden we niet afkoelen en kwam al het luie zweet er weer lekker uit.

In poule C was Nico oppermachtig en won alle partijen, Joep werd knap 2e, John 3e, Herman 4e, JP en Annet deelden de 5e plaats en Monique werd 7e. In poule B was Zeki niet te verslaan, Ruud werd 2e, Willem en Ton Blom deelden de 3e plaats, Marion werd 5e, Anni 6e en Fred 7e. In Poule A was Marnix weer ongenaakbaar, Kham werd knap 2e, Bas 3e, die andere Ton 4e, Steven 5e, Rob 6e en Ben zoals te verwachten 7e

Na afloop moest er wel weer wat bijgetankt worden, er was wel erg veel vocht verloren gegaan, met een hapje en een drankje er nog gezellig nagepraat.Dit is zeker voor herhaing vatbaar. Tot de volgende keer. Ben