Afgelopen vrijdag opende het nieuwe tafeltennisseizoen met wat door SDO het ‘harddraverijtoernooi’ is gedoopt. Dit toernooi maakt deel uit van de najaarsfeesten die komende weken in Hillegom plaatsvinden. Dit open toernooi is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. De opkomst van de SDO leden was goed, inloop van buitenaf was helaas vrijwel nihil. SDO heeft daarom besloten de opzet volgend jaar iets aan te passen: alle leden nemen in ieder geval een introducee mee. De organisatie verzorgde een flesje wijn voor de winnaars. Zij hebben zich dit goed laten smaken. Aansluitend organiseerden tafeltennissers Ton en Annet afgelopen zaterdag een barbecue voor alle senior leden. Het weer was de aanwezigen gunstig gezind. Het werd een gezellige avond waarbij de tafeltennistafel veelvuldig gebruikt werd. Klik hier voor de fotoreportage van deze twee gezellige avonden.