Na alle werkzaamheden die vrijwilligers afgelopen zomer aan de SDO accommodatie verrichtten, zijn er nog meer plannen. De keuken, kantine en sporthal zijn grondig onder handen genomen. Nu dus beurt aan de kleedkamers, en dan met name de natte ruimtes. Tim Blom struinde internet af, en vond voordelige restpartijen tegels. Vervoerder Nicola bood aan deze gratis voor SDO Tafeltennis op te halen. Zo maakten chauffeur Bert en bijrijder Ruud een reisje naar Soest en kwamen met het vrachtje tegels terug. Hoveniersbedrijf De Barn betaalde de kleine vergoeding voor de tegels en neemt deze zo lang in opslag.

SDO Tafeltennis zoekt nu twee sterke vrijwilligers om alle tegels te inventariseren en sorteren. Zodra dat gebeurd is, kan de vrijwillige tegelzetter aan de slag. Meld je vandaag nog aan via tonblom@sdotafeltennis.nl en zorg dat iedereen snel gebruik kan maken van de opgeknapte doucheruimten!