Op vrijdag 15 juni gingen wij met 10 spelers naar SDO in Hillegom voor een vriendschappelijke wedstrijd. We vertrokken met 3 auto’s vanuit Haarlem, de onderlinge afspraken over het vervoer klopte prima, alleen was er geen rekining gehouden met de Grachtenloop. Nico, wonende aan een van de grachten, had dus een probleempje. Dit was echter door onderling telefonisch contact snel opgelost, handig toch die mobieltjes.

Rond 20.00u kwamen wij aan bij SDO en werden hartelijk ontvangen door de organisator Ton Blom en zijn teamgenoten. In poule 3 waren ingedeeld Herman, Annet , Otis en Corine van SDO en Monique John en Nico waren onze vertegenwordigers
Nico was op zijn best en won alle partijen met op de 2e plaats Corine, Herma werd 3e, good old John 4e, Otis (die ons prima voorzag van een hapje en een drankje) werd 5e
Annet 6e en laatst, maar heeft toch heel lekker gespeeld zegt Monique.
In poule 2 werd SDO vertegenwoordigd door Andre, Ton, Ruud, en Frank, voor ons stonden George, Anni en Marion achter de tafel. Ton kwam hier als eerste uit de bus, George werd een goede 2e, (de tegenstanders werden af en tureluurs van de ballen die hij constant terugbracht ) Andre werd knap 3e (heeft inmiddels een contract bij Spaarne getekend) Frank werd 4e (hiervoor moesten een paar wedtrijden omgezet worden omdat Frankrijk speelde) Ruud werd 5e, Marion 6e (had wel beter gekund zei ze,maar een beetje trainen kan ook geen kwaad) Anni werd 7e, maar stond wel lekker te slaan.

Voor poule 1 stonden in de arena Yong, Arie, en Ham voor SDO en Marnix, Bas, Hans en Ton voor onze club. Yong werd 1e, Bas en Arie op een gedeelde 2/3e plaats (Bas moest nog nablijven vanwege al het vocht wat hij was kwijtgeraakt, moet toch ook wwer aangevuld worden) Marnix en Ton op de 4/5e plaats. Marnix kwam ruimte tekort achter de tafel (neem volgende keer een voorhamer mee om de muur uit te breken,  wat dichter bij de tafel is ook een optie) Ton was ook weer lekker op dreef, hij kan best wel competitie spelen als het moet. Ham won zijn enige partij van Marnix echt niet slecht

Na afloop was er nog een gezellig onder onsje met een  hapje en een drankje, voor de een werd het wat later dan voor de ander. 24 of 31 augustus komen de SDO’ers naar Haarlem, ze zijn van harte welkom. Ton bedankt voor de organisatie

Ben Mesman