Op zaterdag 2 juni vond voor de tweede maal het Waterspektakel bij SDO Tafeltennis plaats. Om 9.30 uur verzamelden de jeugdleden van SDO Tafeltennis en Korfbal zich om deel te nemen aan de sponsorfietstocht van de Rabobank. Zij reden 15 km en haalden daarmee geld op voor de club. Bij aankomst op de club, waren de luchtkussens al opgeblazen. Ook leden van partnervereniging HBC Tafeltennis uit Heemstede waren gearriveerd. Alle deelnemers konden nog een paar spelletjes tafeltennis spelen en vervolgens aanschuiven voor de lunch met pannenkoeken. De middag stond geheel in het teken van het waterspektakel. In teams moesten de deelnemers een parcours afleggen.
In totaal deden ongeveer 35 kinderen mee. Dat maakt het evenement tot een groot succes. Dat ook de zon zich veelvuldig liet zien, was iets waar de organisatoren vooraf alleen maar op durfden te hopen. Dit zorgde ook voor veel toeschouwers. Rond17u werd de middag afgesloten. Klik hier om alle foto’s te bekijken.