SDO Tafeltennis doet dit jaar mee aan het Kookcafe van de korfbal op 1 april. Het kookcafe houdt in dat ieder team verschillende hapjes maakt geïnspireerd op hun eigen land. SDO Tafeltennis heeft gekozen voor Afrika. Hoeveel soorten hapjes we maken, mogen we zelf weten. Gemiddeld rond de 30 hapjes per recept. De hapjes maken we vooraf thuis klaar. Vanaf 5 uur is iedereen welkom in de kantine, daar krijgen we een eigen tafel die we kunnen aankleden in Afrikaanse sferen en waar we alle hapjes op kunnen uitstallen. We moeten er zelf voor zorgen dat de hapjes warm blijven. Als alles klaar staat, opent rond 6 uur het kookcafe en kan iedereen van elk land een hapje proeven en met elkaar gezellig een drankje drinken. Rond 9 uur sluiten we af. We zoeken nog een aantal deelnemers voor ons team. Vind je het leuk om mee te doen? Geef je dan op via tonblom@sdotafeltennis.nl