Het KinderTafelTennisfeest (KTF) komt er aan! Op 21 februari organiseert SDO Tafeltennis in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) voor de tweede keer het KTF. Alle kinderen vanaf groep 3 kunnen zich opgeven. Tijdens dit evenement in de sporthal van SDO, maken de deelnemers al spelenderwijs kennis met de tafeltennissport. Om ze hiervoor enthousiast te maken, geven de trainers volgende week clinics op een aantal basisscholen in Hillegom. Tijdens de clinic demonstreren zij op ludieke wijze wat tafeltennis inhoudt en vooral hoe leuk dat is.

Vorig jaar organiseerde SDO Tafeltennis voor de eerste keer het KTF. Hieruit ontstond het eerste jeugdteam van de vereniging. Afgelopen seizoen werden zij direct kampioen. Een tweede jeugdteam wordt op dit moment samengesteld. SDO Tafeltennis hoopt na het evenement op 21 februari de jeugdafdeling verder uit te kunnen breiden. Wil je meedoen? Schrijf je dan hier direct in.