Op 28 december vond bij SDO Tafeltennis het eerste Ron Olijdamtoernooi plaats. Ron Olijdam is een zeer enthousiaste vrijwilliger, sinds ongeveer een jaar verbonden aan SDO Tafeltennis. Een aantal maanden terug is bij Ron ongeneeslijke kanker geconstateerd. Door zijn onvermoeibare inzet voor de club en liefde voor de sport, is dit toernooi aan hem opgedragen.

We zijn dankbaar dat hij dit jaar zelf de beker heeft kunnen overhandigen.

De opkomst voor het toernooi was goed. Uit de eerste ronde ontstond een winnaarspoule waar vervolgens de kampioen uit voortkwam. Mooi om te zien dat het niveau van de partijen gedurende het toernooi steeg. De gedoodverfde favoriet maakte zijn rol waar. Maar het kostte hem moeite om de getalenteerde jeugd te verslaan. In de top 4 staan dan ook maar liefst 3 jeugdspelers.

1: Roel Seinen
2: Demian van Graven
3: Nick de Vries
4: Mohamed Bama
5: Kees Ruigrok
6: Tumani Sidibey
7: Ria Elferink/Rein van Dam
8: Thomas Arentshorst
9: Wim Serne